logotype
logotype

2017 - XV. Jubileumi Motoros Találkozó

Börzék 2017-ben

2017.02.01. Ajándékozás a cserkei óvodának és bölcsődének

A Cserkei Motorosokk voltak a tavasz első hírnökei a cserkeszőlői bölcsődében és óvodában. Sokat gondolkoztunk, miként és milyen ajándékokkal lepjük meg a jövő generációit, de valahol mindenkiben előre meg volt fogalmazódva a válasz, így a csapat egyöntetűen a játék motorokra szavazott. 

Igazi öröm volt látni a gyerekek arcát amikor az ovit és a bölcsit 5-5 motorból álló flottával leptük meg. Reméljük minél több kis gézengúz kedvet kap a motorozáshoz, hiszen az utánpótlás számunkra is elengedhetetlen. :) Használjátok egészséggel őket csöppségek!!!

View the embedded image gallery online at:
http://cserkeimotorosok.hu/index.php/bulik#sigFreeId4cc49e0654

 

 Az ajándékozásról további képek 

 

 

 

 

2016. December 4. Földvári Motoros Minionok - Mikulás Futam

A Tiszaföldvári Motoros Minionok minden év decemberében útra kelnek motorjaikkal és egy kör keretében meglátogatják a környező településeket, ahol szaloncukrot és hasonló finomságokat osztogatnak a gyerekeknek. Ez az úgynevezett Mikulás Futam! Az elszánt motorosok télapónak öltözve szakállal és bolyhos sapkával róják az utakat. Sok esetben a motorok is kapnak különféle díszítéseket.

 

Az idei körük Martfűt, Kunszentmártont, Cserkeszőlőt, Nagyrévet és Cibakházát érintette! 

Ahogy a fülünkbe jutott a hír, hogy megállóik egyik pontja Cserkeszőlő lesz, eldöntöttük hogy vendégül látjuk őket egy forró teával ami tartja majd bennük a lelket hosszú és fagyos utukon! A teaosztás nagyon jól sikerült, e mellé kaptunk egy óriási segítséget: a Nelson Söröző és Grillterasz felajánlásával mindenki pizzát kapott a teája mellé! 

 

View the embedded image gallery online at:
http://cserkeimotorosok.hu/index.php/bulik#sigFreeId80ab002083

Mi nagyon jól éreztük magunkat, és szerintünk ezt a gyerekek nevében is kijelenthetjük! Reméljük ezután is sokszor fogtok erre járni! Köszönjük hogy eljöttetek, a gyerekek és mi is várunk Titeket jövőre is!

További képeinket ITT érhetitek el 

Szabó Dezső Emlékest 2016. November 12.

2016. Április 30. Főzőverseny Cserkeszőlőn

Ismét újabb akción vettünk részt! A kihívás egy főzőverseny volt, melyen több csapat ellen kellett bizonyítanunk hogy nem csak a motorjainkon, hanem a bogrács mellett is tökös gyerekek vagyunk. 

A bográcsunkban bakonyi betyárleves rotyogott, ezzel próbáltunk az élmezőnybe kerülni, az egyébként nagyon erős riválisok ellen. A végén persze nem maradt el az öröm, a főztünk különdíjat érdemelt! 

View the embedded image gallery online at:
http://cserkeimotorosok.hu/index.php/bulik#sigFreeId3d455a30a6
 

2016. Március 19. "Eb" az Ebekért II. Jótékonysági Est

Idén is megrendezésre került a Kunszentmártoni székhelyű "Eb" az Ebekért Állatvédő egyesület jótékonysági estélye, melyet második alkalommal szerveztek meg. Sajnos ekkor még nagyon hideg volt így nem tudtunk motorokkal menni, de próbáltunk minél nagyobb számban megjelenni, az egyesülettel való szoros barátságunk jelében. Az est színvonalas volt, és nagyon jól éreztük magunkat. Továbbá érdekes programokat láthattunk amin bemutatták, hogy egy árván született állatból is lehet jó barátot nevelni.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a meghívást, reméljük a két egyesület közötti barátság még sokáig virágozni fog!

XIV. Motoros Találkozó 2016 Július 22-23.

Börzéink 2016-ban

Alkategóriák

2017  A Cserkei Motorosokk hivatalos weboldala